- Kategorie
-
ZUPA RYBNA CHOWDER Z KARPIEM WĘDZONYM I GOTOWANYM BIO 500 g - RYBY Z SERCA NATURY
Symbol:
5908261501562
39.00
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Średnia dostępność 19 szt. |
Waga | 0.87 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5908261501562 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
bulion warzywny z karpiem 43 % [SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, sól, woda, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %]; warzywa w zmiennych proporcjach 20 % (ziemniaki*, cebula*, por*, marchew*, SELER naciowy*, natka pietruszki*); KARP* (Cyprinus carpio) wędzony (RYBA) 17 %, KARP* (Cyprinus carpio), gotowany (RYBA) 12 %, przyprawy (ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, goździki*, koper włoski*, koperek*); słonina wieprzowa*, ŚMIETANA* (z MLEKA); wino białe wytrawne*, sok z cytryny*, kapary marynowane* (kapary*, woda, ocet winny*, regulator kwasowości: kwas mlekowy); mąka PSZENNA*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po otwarciu słoja zupę przełożyć do garnka i podgrzewać do odpowiedniej temperatury. Podawaj zupę gorącą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 404 kJ/ 97 kcal
Tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 5,1 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik 2,4 g
Białko: 7,7 g
Sól: 0,61 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
bulion warzywny z karpiem 43 % [SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, sól, woda, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %]; warzywa w zmiennych proporcjach 20 % (ziemniaki*, cebula*, por*, marchew*, SELER naciowy*, natka pietruszki*); KARP* (Cyprinus carpio) wędzony (RYBA) 17 %, KARP* (Cyprinus carpio), gotowany (RYBA) 12 %, przyprawy (ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, goździki*, koper włoski*, koperek*); słonina wieprzowa*, ŚMIETANA* (z MLEKA); wino białe wytrawne*, sok z cytryny*, kapary marynowane* (kapary*, woda, ocet winny*, regulator kwasowości: kwas mlekowy); mąka PSZENNA*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po otwarciu słoja zupę przełożyć do garnka i podgrzewać do odpowiedniej temperatury. Podawaj zupę gorącą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 404 kJ/ 97 kcal
Tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 5,1 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik 2,4 g
Białko: 7,7 g
Sól: 0,61 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
8
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
„ZAWÓLCZE" PRZETWÓRNIA RYB IWONA WIECZOREK
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci