• Kategorie
  • TORTELLINI Z SEREM BIO 250 g - D`ANGELO

Symbol: 4005496224004
13.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.3 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (26 %) [SER* (30 % SER owczy*, 10 % RICOTTA*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, olej słonecznikowy*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), pieprz*]. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo tortellini, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu tortellini odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1271 kJ/301 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 3,8 g
Białko: 11 g
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci