• Kategorie
  • SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY 230 g - GLUTEN OUT

Symbol: 5904610312698
21.18
20.12 cena z kodem BOSKADIETA
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.3 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, oliwa z oliwek, drożdże, sól.

OPIS
Odkryj wolność tworzenia z naszym bezglutenowym spodem do pizzy, który stanowi idealną bazę dla Twoich kulinarnych eksperymentów. Ten spód to początek podróży, w której Ty decydujesz o kierunku smaków.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij spód do pizzy i połóż wybrane dodatki
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 861 kJ / 206 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 42,7 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 1,8 g
Sól: 0,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Sweet Organic sp. zoo, Wilczak 49, 61-623 Poznań
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci