SKŁADNIKI
woda, nasiona SOI*, PSZENICA*, sól morska, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasze japońskie shoyu w butelce z dozownikiem łączy w sobie autentyczność i wygodę. Butelka jest wypełniona wysokiej jakości fermentowanym sosem shoyu z Japonii. Dzięki temu, jednym ruchem nalewania, dodasz swoim potrawom odpowiednią dawkę umami.
Sos shoyu doskonale nadaje się jako sos do sushi, ale także do makaronu, potraw smażonych na patelni i dań warzywnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 267 kJ / 63 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 5,8 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 9,6 g
Sól: 14,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.