• Kategorie
  • SER TYPU FETA O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g - ZUGER

Symbol: 7640101097399
13.18
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Mało
Waga 0.17 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
MLEKO* (96 %), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Miękki SER solankowy, wytwarzany z krowiego MLEKA pasteryzowanego. SER o stałej, zwartej konsystencji - znakomity dodatek do sałatek. Nadaje się także do zapiekania i przyrządzania potraw na ciepło. Idealny dla miłośników świeżej kuchni śródziemnomorskiej.
Smaczne potrawy z serem typu feta - propozycje:
- Sałatka brokułowa z ogórkiem i serem
- Sałatka z pomidorów i oliwek z serem
- Tarta ze szpinakiem, serem i pomidorami

Zawartość laktozy <0,1 %.<br/>
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1146 kJ/276 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 19 g
Sól: 3,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres Züger Frischkäse AG, Industrie Haslen 9a, CH-9245 Oberbüren
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci