• Kategorie
  • RAVIOLI Z POMIDORAMI I SEREM RICOTTA BIO 250 g - D`ANGELO

Symbol: 4005496224042
14.53
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.3 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), RICOTTA* (20 %), suszone pomidory* (10 %), płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), przyprawy* (bazylia*, oregano*, pieprz*), cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pomidorowo - serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1258 kJ/298 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 9,1 g
Sól: 1,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 10
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci