-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA
Symbol:
5907222061671
16.88
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 28 szt. |
Waga | 0.07 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5907222061671 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Odkryj Bio Puder Jabłkowy - to 100% ekologicznych jabłek liofilizowanych w postaci owocowego pyłu. To naturalna posypka, którą możesz wykorzystać w kuchni na wiele różnych sposobów. Jabłka są źródłem wielu cennych składników, m.in. witamin, składników mineralnych i błonnika.
Co wyróżnia Bio Puder Jabłkowy?
- Skład: 100% ekologicznych jabłek i nic więcej, bez dodatku cukru.
- Forma: to świetna alternatywa dla cukru pudru.
- Cenne wartości odżywcze: produkt poddany procesowi liofilizacji zachowuje większość witamin i składników mineralnych.
- Wygodne opakowanie, zamykane na wygodną strunę.
Wystarczy dodać łyżeczkę Bio Pudru Jabłkowego do kaszki lub owsianki, by poczuć moc wartości, jakie drzemią w jabłkach. To świetna alternatywa dla tradycyjnego cukru pudru! Doskonale sprawdzi się jako posypka do placków, ciasteczek i gofrów. Większe opakowanie to jeszcze więcej wartości odżywczych i zabawy w kuchni. Spróbuj.
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Odkryj Bio Puder Jabłkowy - to 100% ekologicznych jabłek liofilizowanych w postaci owocowego pyłu. To naturalna posypka, którą możesz wykorzystać w kuchni na wiele różnych sposobów. Jabłka są źródłem wielu cennych składników, m.in. witamin, składników mineralnych i błonnika.
Co wyróżnia Bio Puder Jabłkowy?
- Skład: 100% ekologicznych jabłek i nic więcej, bez dodatku cukru.
- Forma: to świetna alternatywa dla cukru pudru.
- Cenne wartości odżywcze: produkt poddany procesowi liofilizacji zachowuje większość witamin i składników mineralnych.
- Wygodne opakowanie, zamykane na wygodną strunę.
Wystarczy dodać łyżeczkę Bio Pudru Jabłkowego do kaszki lub owsianki, by poczuć moc wartości, jakie drzemią w jabłkach. To świetna alternatywa dla tradycyjnego cukru pudru! Doskonale sprawdzi się jako posypka do placków, ciasteczek i gofrów. Większe opakowanie to jeszcze więcej wartości odżywczych i zabawy w kuchni. Spróbuj.
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 15 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent - nazwa i adres | HELPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA, ŻABIA 40, 05-504 HENRYKÓW-UROCZE |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci