- Kategorie
-
PASTA SŁONECZNIKOWA Z ZIOŁAMI I POMIDORAMI BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE
Symbol:
4019736001911
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.35 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4019736001911 |
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy* (27 %), nasiona słonecznika* (26 %), olej słonecznikowy*, pomidory* (9 %), woda, sok cytrynowy z koncentratu*, surowy cukier trzcinowy*, sól, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól morska), zioła*, cebula*, papryka*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1076 kJ/260 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 7,2 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 2,8 g
Białk: 6,9 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
koncentrat pomidorowy* (27 %), nasiona słonecznika* (26 %), olej słonecznikowy*, pomidory* (9 %), woda, sok cytrynowy z koncentratu*, surowy cukier trzcinowy*, sól, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól morska), zioła*, cebula*, papryka*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1076 kJ/260 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 7,2 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 2,8 g
Białk: 6,9 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci