- Kategorie
-
Migdały bezglutenowe 500 g Pięć Przemian
Ekologiczne migdały to najszlachetniejsze orzechy. Stanowią doskonały dodatek do musli, sałatek, dań głównych lub pełnowartościową przekąskę. Są nie tylko smaczne, ale i pożywne i sycące. Korzystnie wpływają na kondycję organizmu, dostarczając cennych dla zdrowia składników odżywczych. Migdały, to bogate źródło białka. Zawierają także witaminę E, która usuwa z organizmu wolne rodniki, pomaga w zaburzeniach krążenia oraz zmniejsza ryzyko chorób serca. Są także dobrym źródłem błonnika.
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 37 szt. |
Waga | 0.55 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
Migdały to produkt bezglutenowy, zawartość glutenu jest zgodna z obowiązującymi normami.
Migdały to najszlachetniejsze orzechy. Stanowią doskonały dodatek do musli, sałatek, dań głównych lub pełnowartościową przekąskę. Są nie tylko smaczne, ale i pożywne i sycące. Korzystnie wpływają na kondycję organizmu, dostarczając cennych dla zdrowia składników odżywczych. Migdały, to bogate źródło białka. Zawierają także witaminę E, która usuwa z organizmu wolne rodniki, pomaga w zaburzeniach krążenia oraz zmniejsza ryzyko chorób serca. Są także dobrym źródłem błonnika.
Składniki: migdały* 100%
*produkt rolnictwa ekologicznego
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2496 kJ / 604 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 7,6 g
w tym cukry: 4,2 g
Białko: 20 g
Sól: 0,04 g
- Producenci