- Kategorie
-
Makaron bezglutenowy Tonarelli 250 g Incola
Makaron bezglutenowy tonarelli Incola to produkt, który szczególnie poleca się osobom chorującym na celiakię oraz źle tolerujących gluten. Dzięki swojej recepturze makaron tonarelli zadowala gusta i potrzeby najbardziej wymagających i wybrednych konsumentów, którzy wyrośli na smakowitej kuchni włoskiej.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Mało 4 szt. |
Waga | 0.25 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
Makaron bezglutenowy Tonarelli Incola to produkt, który szczególnie poleca się osobom chorującym na celiakię oraz źle tolerujących gluten. Dzięki swojej recepturze makaron Tonarelli zadowala gusta i potrzeby najbardziej wymagających i wybrednych konsumentów, którzy wyrośli na smakowitej kuchni włoskiej.
Do powstania makaronu Incola użyte zostały mąka i skrobia kukurydziana, a także płatki ziemniaczane. Dzięki mące, którą uzyskuje się z przemiału kukurydzy, makaron ten jest łatwy do strawienia. Zawiera on mnóstwo składników wpływających na poprawę jakości funkcjonowania organizmu. Między innymi znajdziemy w nim kwasy tłuszczowe nasycone, białko, węglowodany, błonnik przyswajalny przez organizm i poprawiający trawienie oraz witaminy A, E oraz z grupy B. Dodatkowo to źródło składników mineralnych, takich jak wapń, magnez, potas, selen, czy kobalt.
Makaron tonarelli wyśmienicie komponuje się z zupami, a w szczególności z rosołem, którego smak dopełnia wprost idealnie.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan. Nie zawiera glutenu, jaj, soi, mleka.
Skład: mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1452 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 2,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 77 g w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,45 g
Alergeny: nie zawiera glutenu
- Producenci