- Kategorie
-
MUS JABŁKO - CZERWONE OWOCE BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g - NATURA NUOVA
Symbol:
8024985008051
3.47
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 1554 szt. |
Waga | 0.11 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8024985008051 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
jabłko* (70 %), truskawki* (15 %), borówki* (15 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Przecier z jabłek uzyskane z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych, z dodatkiem jagód i truskawek. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 245 kJ/58 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g <br/>Węglowodany: 12,1 g
w tym cukry: 11,2 g
Błonnik: 1,4 g
Białko : 0,6 g
Sól: <0,01 g <br/>
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, bez dostępu światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 h.
jabłko* (70 %), truskawki* (15 %), borówki* (15 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Przecier z jabłek uzyskane z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych, z dodatkiem jagód i truskawek. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 245 kJ/58 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g <br/>Węglowodany: 12,1 g
w tym cukry: 11,2 g
Błonnik: 1,4 g
Białko : 0,6 g
Sól: <0,01 g <br/>
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, bez dostępu światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 h.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
18
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
NATURA NUOVA S.P.A. CONSORTILE - SOCIETA' AGRICOLA, VIA VECCHIA ALBERGONE 19, 48012 BAGNACAVLLO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci