- Kategorie
-
MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BEZGLUTENOWA BIO 350 g - BAUCK HOF
Symbol:
4015637827292
14.00
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 89 szt. |
Waga | 0.4 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4015637827292 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
mąka ryżowa razowa*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, kwas: winnian monosodowy, mąka kukurydziana*), mielone łuski babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*, zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa*, kultury starterowe), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do 225°C. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (mieszadła) z 250 ml letniej wody i 2 łyżkami oleju, aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta. Posypać ciasto skrobią spożywczą i rozwałkować równomiernie do kształtu blachy lub dwóch tortownic. Ułożyć dodatki według własnego uznania i piec przez około 15-20 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1436 kJ/339 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 4,2 g
Sól: 2,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, ORZECHY i nasiona SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
mąka ryżowa razowa*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, kwas: winnian monosodowy, mąka kukurydziana*), mielone łuski babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*, zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa*, kultury starterowe), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do 225°C. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (mieszadła) z 250 ml letniej wody i 2 łyżkami oleju, aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta. Posypać ciasto skrobią spożywczą i rozwałkować równomiernie do kształtu blachy lub dwóch tortownic. Ułożyć dodatki według własnego uznania i piec przez około 15-20 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1436 kJ/339 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 4,2 g
Sól: 2,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, ORZECHY i nasiona SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BAUCK GMBH, DUHENWEITZ 4, 29571 ROSCHE
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci