• Kategorie
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA CZEKOLADOWEGO BEZGLUTENOWA 400 g - GRANO

Symbol: 5902560392173
8.59
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.45 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka gryczana biała, mąka ryżowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.

OPIS
Mieszanka piekarnicza - Ciasto czekoladowe bezglutenowe, jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przygotuj: 3 łyżki oleju, 280 g powideł śliwkowych, 1 szklankę MLEKA, 2 całe JAJA, płaska łyżeczkę proszku do pieczenia
• Zawartość opakowania przesyp do miski, dodaj proszek do pieczenia i całość przemieszaj.
• Dodaj olej, powidła śliwkowe, MLEKO i jaja. Całość dokładnie wymieszaj i przelej do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
• Ciasto piecz 35-40 minut w 180°C, do tzw. suchego patyczka.
• Po ostudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą albo lukrem wedle upodobania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 1504 kJ / 355 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 30 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Młyn Niedźwiady A.Siewkowski Spółka komandytowa, 59a, 62-800 Niedźwiady
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci