- Kategorie
-
MAKARON SUCHY (KONJAC) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY 80 g - DIET-FOOD
Nowość
Symbol:
5903933645322
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5903933645322 |
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
mąka konjac (74%), skrobia z tapioki, woda.
OPIS
Suchy Makaron Konjac to doskonały wybór dla miłośników makaronu, którzy pragną zmniejszyć kaloryczność swojej diety. Suchy Makaron Konjac nie zawiera cukru, tłuszczu, glutenu ani innych alergenów, co czyni go idealnym rozwiązaniem dla osób z różnymi wymaganiami dietetycznymi. Jego neutralny smak sprawia, że świetnie komponuje się z każdą potrawą, chłonąc jej aromat i smak. Niskokaloryczne właściwości makaronu wynikają z jego składu - w 74% składa się z mąki Konjac, pozyskiwanej z bulwy rośliny Konjac (Amorphophallus konjac). Produkt jest chętnie wybierany przez sportowców, osoby na diecie keto, oraz osoby z nietolerancją glutenu. Dzięki swojej neutralności smakowej, Suchy Makaron Konjac znajduje swoje miejsce również w wielu tradycyjnych kuchniach na całym świecie.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzątku i gotuj przez 8-10 min. Następnie przepłucz go czystą wodą i dodaj do potrawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 131 kJ / 31 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: <0,1 g<br/>Sól: 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, zacienionym i chłodnym miejscu.
mąka konjac (74%), skrobia z tapioki, woda.
OPIS
Suchy Makaron Konjac to doskonały wybór dla miłośników makaronu, którzy pragną zmniejszyć kaloryczność swojej diety. Suchy Makaron Konjac nie zawiera cukru, tłuszczu, glutenu ani innych alergenów, co czyni go idealnym rozwiązaniem dla osób z różnymi wymaganiami dietetycznymi. Jego neutralny smak sprawia, że świetnie komponuje się z każdą potrawą, chłonąc jej aromat i smak. Niskokaloryczne właściwości makaronu wynikają z jego składu - w 74% składa się z mąki Konjac, pozyskiwanej z bulwy rośliny Konjac (Amorphophallus konjac). Produkt jest chętnie wybierany przez sportowców, osoby na diecie keto, oraz osoby z nietolerancją glutenu. Dzięki swojej neutralności smakowej, Suchy Makaron Konjac znajduje swoje miejsce również w wielu tradycyjnych kuchniach na całym świecie.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzątku i gotuj przez 8-10 min. Następnie przepłucz go czystą wodą i dodaj do potrawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 131 kJ / 31 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: <0,1 g<br/>Sól: 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, zacienionym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
20
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci