- Kategorie
-
MAKARON (SEMOLINOWY ZE SZPINAKIEM) GNIAZDA 300 g - BARTOLINI (ARTISAN PASTA)
Symbol:
5901902001896
7.06
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 49 szt. |
Waga | 0.32 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5901902001896 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
semolina (mąka z PSZENICY durum), szpinak suszony 2 %.
OPIS
Makaron rzemieślniczy, tłoczony na matrycach z brązu o chropowatej powierzchni zapewniającej idealne przyleganie sosów.
Idealne do pesto rosso i klasycznej carbonary.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g ugotowanego produktu
Wartość energetyczna: 773 kJ / 182 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: JAJA, SOJĘ, seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
semolina (mąka z PSZENICY durum), szpinak suszony 2 %.
OPIS
Makaron rzemieślniczy, tłoczony na matrycach z brązu o chropowatej powierzchni zapewniającej idealne przyleganie sosów.
Idealne do pesto rosso i klasycznej carbonary.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g ugotowanego produktu
Wartość energetyczna: 773 kJ / 182 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: JAJA, SOJĘ, seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci