• Kategorie
  • MAKARON PROTEINOWY (Z CZARNEJ SOI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - DIET-FOOD

Symbol: 5901549275377
13.95
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.25 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka z czarnej SOI*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z ekologicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.
Czy osoby na diecie wegańskiej mogą spożywać ten makaron? Naturalnie, linia tych wyśmienitych produktów została stworzona typowo dla ludzi stosujących diety wegańskie i wegetariańskie jednocześnie, nie zapominając o świetnym zastosowaniu tego makaronu dla ludzi, którzy borykają się z problemami nieprzyswajania glutenu.
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1385 kJ/331 kcal
Tłuszcz - 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 17 g
w tym cukry - 9,9 g
Błonnik - 21 g
Białko - 43 g
Sól - 0,04 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
24
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci