-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
KREM Z ORZECHÓW LASKOWYCH I KAKAO BEZGLUTENOWY BIO 2,5 kg - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)
Symbol:
8001505009569
243.26
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Mało 1 szt. |
Waga | 2.7 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8001505009569 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
cukier nierafinowany*, olej słonecznikowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 17,6 %, odtłuszczone MLEKO w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,2 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2367 kJ/568 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 47 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)
UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym, wynikającym z krzepnięcia tłuszczu kakaowego, które zachodzi w niskich temperaturach. Aby je wyeliminować należy przechowywać pojemnik w temperaturze 25 ℃ przez kilka godzin.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 22 ℃ do 25 ℃.
cukier nierafinowany*, olej słonecznikowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 17,6 %, odtłuszczone MLEKO w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,2 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2367 kJ/568 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 47 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)
UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym, wynikającym z krzepnięcia tłuszczu kakaowego, które zachodzi w niskich temperaturach. Aby je wyeliminować należy przechowywać pojemnik w temperaturze 25 ℃ przez kilka godzin.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 22 ℃ do 25 ℃.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 2 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Producent - nazwa i adres | Rigoni di Asiago 30012 Asiago WŁOCHY |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci