• Kategorie
  • KIEŁBASKI WIEJSKIE ROŚLINNE 250 g - BEZMIĘSNY

Symbol: 5905186420992
16.40
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.17 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, teksturowane białko PSZENNE (białko PSZENNE, mąka PSZENNA) 11,7 %, olej rzepakowy, białko grochowe 4,5 %, białko PSZENNE 4 %, skrobia modyfikowana kukurydziana, warzywa suszone (czosnek, chrzan), substancje zagęszczające: przetworzone wodorosty morskie z gatunku eucheuma, guma konjac; sól, ekstrakty przypraw, emulgator: metyloceluloza; maltodekstryna, glukoza, pieprz czarny suszony, błonnik PSZENNY, aromaty, białko ziemniaczane, mąka ryżowa, cebula suszona mielona.

OPIS
Bezmięsne Kiełbaski Wiejskie XXL w ulepszonej odsłonie to tradycyjna receptura, która przypomni Ci ulubione smaki dzieciństwa. Wspaniale sprawdzą się wszędzie tam, gdzie dodawana jest tradycyjna kiełbasa - możesz ugotować z nimi bigos, ale też włożyć do hot doga.
Stanowią również idealny dodatek do ziemniaków, kasz czy ulubionego pieczywa. Daj im szansę, a nie pożałujesz!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Smaż na odrobinie oleju ok. 3 minuty
Grilluj około 3-4 minuty
Piecz ok. 5 minut

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 862 kJ/206 kcal
Tłuszcz: 11,1 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 8,8 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 16,9 g
Sól: 1,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Produkt należy spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
8
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BVTCHER sp. z o.o., ul. Flory 9 lok. 8, 00-586 Warszawa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci