![EkoIdea! Produkty ekologiczne i naturalne](/upload/ekoidea/logos//logo-EkoIdea.jpg)
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 500 g - ALTERNATIVA
![KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 500 g - ALTERNATIVA KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 500 g - ALTERNATIVA](/images/ekoidea/25000-26000/KAKAO-W-PROSZKU-FAIR-TRADE-BEZGLUTENOWE-BIO-500-g-ALTERNATIVA_%5B25070%5D_480.jpg)
![KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 500 g - ALTERNATIVA KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 500 g - ALTERNATIVA](/images/ekoidea/25000-26000/KAKAO-W-PROSZKU-FAIR-TRADE-BEZGLUTENOWE-BIO-500-g-ALTERNATIVA_%5B25070%5D_480.jpg)
Symbol:
8435030573828
53.88
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.61 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8435030573828 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao.
Zawartość tłuszczu kakaowego 20 - 22 %.
OPIS
Kakao idealnie nadaje się do przygotowania słodkich wypieków - babeczek, ciast kruchych czy biszkoptowych.
Kakao świetnie sprawdzi się do tworzenia polew i dekoracji ciast. Idealnie również komponuje się z pikantnymi daniami, pozwalając z nich wydobyć wyjątkowy, niepowtarzalny smak oraz aromat. Z jego dodatkiem możemy stworzyć pyszne i zarówno zdrowe dżemy czy konfitury. Jednak najbardziej znanym sposobem spożycia kakao jest jego upłynnienie w ciepłym, słodkim mleku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1615 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy nasycone: 13,2 g
Węglowodany: 12,4 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 31 g
Białko: 22,3 g
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ekologiczne kakao.
Zawartość tłuszczu kakaowego 20 - 22 %.
OPIS
Kakao idealnie nadaje się do przygotowania słodkich wypieków - babeczek, ciast kruchych czy biszkoptowych.
Kakao świetnie sprawdzi się do tworzenia polew i dekoracji ciast. Idealnie również komponuje się z pikantnymi daniami, pozwalając z nich wydobyć wyjątkowy, niepowtarzalny smak oraz aromat. Z jego dodatkiem możemy stworzyć pyszne i zarówno zdrowe dżemy czy konfitury. Jednak najbardziej znanym sposobem spożycia kakao jest jego upłynnienie w ciepłym, słodkim mleku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1615 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy nasycone: 13,2 g
Węglowodany: 12,4 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 31 g
Białko: 22,3 g
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 12 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Producent - nazwa i adres | AlterNativa3 - Crta.Castellar, 526 - 08227 TERRASSA |
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci