• Kategorie
  • JARMUŻ SPROSZKOWANY BIO 125 g - BIO PLANET

Symbol: 5902448167541
15.66
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.13 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
UWAGA
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.

SKŁADNIKI
ekologiczny jarmuż sproszkowany 100 %.

OPIS
Ekologiczny jarmuż w proszku wytwarzany jest ze świeżych liści jarmużu. Należy do roślin kapustowatych. Charakteryzuje się wysoką wartością odżywczą i ciekawym smakiem z nutką goryczy. W postaci sproszkowanej stanowi pożywny składnik napojów, koktajli, zup i sosów.

ZALECANE SPOŻYCIE
4 g dziennie, tj. 2 miarki dołączone do produktu. Polecamy jako dodatek do napojów, koktajli, soków, sałatek.
Zawartość witamin w zalecanej do spożycia dziennej porcji produktu: witamina A 196 µg (25 %*), witamina K 155 µg (206 %*).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1193 kJ/284 kcal
Tłuszcz 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
Węglowodany 34 g
w tym cukry 5,5 g
Błonnik 21 g
Białko 18 g
Sól 0,2 g
Witamina A 4906 µg (613 % *)
Witamina K 3876 µg (5168 % *)
*dzienna referencyjna wartość spożycia witamin (dla osoby dorosłej).

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci