- Kategorie
-
Bezglutenowa czekolada gorzka bez dodatku cukru 100 g Stevia Torras
Czekolada gorzka Stevia Torras jest wyprodukowana bez dodatku cukru. Słodzona glikozydami stewiowymi i erytrytolem. Idealna dla osób unikających cukru, cukrzyków oraz dla osób będących na diecie bezglutenowej.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Średnia dostępność 19 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
Czekolada gorzka Stevia Torras jest wyprodukowana bez dodatku cukru. Słodzona glikozydami stewiowymi i erytrytolem. Idealna dla osób unikających cukru, cukrzyków oraz dla osób będących na diecie bezglutenowej.
Skład: miazga kakaowa, słodziki (erytrytol i glikozyd stewiowy, 0,028%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty: wanilina.
Zawiera naturalnie występujące cukry. Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.
Może zawierać śladowe ilości mleka. Nie zawiera glutenu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 410 kcal / 1688 kJ
Białko: 6,5 g
Węglowodany: 32,5 g
w tym polialkohole: 29,5 g
w tym cukry: < 0,5 g
Tłuszcze: 37 g
w tym tłuszcze utwardzone: 22 g
Błonnik: 6,5 g
Sól: 0,07 g
Wyprodukowano w Hiszpanii.
Zawartość glutenu: NIE
Zawartość laktozy: TAK (śladowe ilości)
Inne alergeny: Może zawierać migdały, mleko.
- Producenci