• Teddy! Bezglutenowe chrupki kukurydziane z dynią i marchewką od 7 ms BIO 4x15 g Cibi

Symbol: C039-901E7_20150616135303

Teddy to ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane z dodatkiem dyni i marchewki. Stanowią pyszną i zdrowa przekąskę i mogą być bezpiecznie spożywane już przez najmłodsze dzieci (od 7 miesiąca). Chrupki stanowią idealną alternatywę dla sklepowych, smażonych chipsów pełnych tłuszczów trans oraz chru

7.60
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.1 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon
Teddy to ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane z dodatkiem jabłuszka i marchewki. Stanowią pyszną i zdrowa przekąskę i mogą być bezpiecznie spożywane już przez najmłodsze dzieci (od 7 miesiąca). Chrupki stanowią idealną alternatywę dla sklepowych, smażonych chipsów pełnych tłuszczów trans oraz chrupek dosładzanych cukrem. Duża paka zawiera 4 mniejsze paczuszki, które z powodzeniem dziecko może ze sobą zabrać do szkoły, przedszkola czy w podróż

Wszystkie składniki są starannie wyselekcjonowane, ekologiczne. To surowce najwyższej jakości. Wyprodukowane są bez użycia jakichkolwiek przypraw, sera i ich pochodnych. Nie są smażone.

Chrupki nie zawierają glutenu, dlatego zalecane są osobom, które stosują dietę bezglutenową lub są chore na celiakię. Ponad to nie zawierają dodatku soli i cukru. Wolne są także od soi, orzechów i laktozy.

Skład: kukurydza*53%(mąka i/lub ziarna), mąka ryżowa*, olej słonecznikowy*, suszona marchew*5%, suszona dynia*5%. 

*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.

 

Wartości odżywcze w 100 g:

Wartość energetyczna: 523 kcal(2137 kJ)
Tłuszcze: 17,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 99,0 g
w tym cukry: 0,9 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,05 g 

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci