- Kategorie
-
SOS CAJUN ISLAND WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 210 ml - SANCHON
Nowość


Symbol:
4030917057305
12.06
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.47 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4030917057305 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, woda, 17 % ogórek konserwowy* (ogórek*, ocet spirytusowy*, cukier buraczany*, sól morska), przecier pomidorowy* pojedynczo skoncentrowany, surowy cukier trzcinowy*, 7 % musztarda* (woda, GORCZYCA*, ocet spirytusowy*, sól morska, przyprawy*, zioła*), sos Worcester* (woda, syrop z buraków cukrowych*, ocet spirytusowy*, surowy cukier trzcinowy*, ocet balsamiczny* (ocet z czerwonego wina*, koncentrat moszczu winogronowego*), sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), sok z cebuli* (sok z cebuli*, sok z cytryny*), sól morska, pasta z tamaryndowca*, imbir*, koncentrat soku z czarnej porzeczki*, pomarańcze*, kolendra*, czosnek*, papryka habanero-chili*, mieszanka przypraw*), biały ocet winny*, cebula*, czosnek*, mielona GORCZYCA*, mąka słonecznikowa*, skrobia kukurydziana*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasz sos grillowy Cajun Island to popularny sos do dań z kuchni kreolskiej. Połączenie musztardy i ogórków konserwowych nadaje mu niepowtarzalny, subtelnie kwaśny smak. Idealnie nadaje się do grillowanych potraw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1511 kJ/ 361 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 1,7 g
Sól: 1,4 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY i seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
olej słonecznikowy*, woda, 17 % ogórek konserwowy* (ogórek*, ocet spirytusowy*, cukier buraczany*, sól morska), przecier pomidorowy* pojedynczo skoncentrowany, surowy cukier trzcinowy*, 7 % musztarda* (woda, GORCZYCA*, ocet spirytusowy*, sól morska, przyprawy*, zioła*), sos Worcester* (woda, syrop z buraków cukrowych*, ocet spirytusowy*, surowy cukier trzcinowy*, ocet balsamiczny* (ocet z czerwonego wina*, koncentrat moszczu winogronowego*), sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), sok z cebuli* (sok z cebuli*, sok z cytryny*), sól morska, pasta z tamaryndowca*, imbir*, koncentrat soku z czarnej porzeczki*, pomarańcze*, kolendra*, czosnek*, papryka habanero-chili*, mieszanka przypraw*), biały ocet winny*, cebula*, czosnek*, mielona GORCZYCA*, mąka słonecznikowa*, skrobia kukurydziana*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasz sos grillowy Cajun Island to popularny sos do dań z kuchni kreolskiej. Połączenie musztardy i ogórków konserwowych nadaje mu niepowtarzalny, subtelnie kwaśny smak. Idealnie nadaje się do grillowanych potraw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1511 kJ/ 361 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 1,7 g
Sól: 1,4 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY i seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Petersilchen GmbH, Am Piepenbrink 2, 32839 Steinheim, Niemcy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci