- Kategorie
-
SOK Z PIGWOWCA NFC BIO 270 ml - DARY NATURY




Symbol:
5902741008527
10.65
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.5 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5902741008527 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
bezpośredni sok z pigwowca* 100 %
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezpośredni sok z pigwowca NFC (nie z koncentratu) polecany jako dodatek do herbaty.
Produkt pasteryzowany. Wytrącanie osadu jest naturalnym procesem nie tanowi wady produktu. Przed użyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 99 kJ/24 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 5,4 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0,1 g
Witamina C: 55 mg (67 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chodnym miejscu
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
bezpośredni sok z pigwowca* 100 %
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezpośredni sok z pigwowca NFC (nie z koncentratu) polecany jako dodatek do herbaty.
Produkt pasteryzowany. Wytrącanie osadu jest naturalnym procesem nie tanowi wady produktu. Przed użyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 99 kJ/24 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 5,4 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0,1 g
Witamina C: 55 mg (67 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chodnym miejscu
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci