- Kategorie
-
SER FETA THARROS BIO 150 g - OMA
Symbol:
4026913152168
16.06
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 66 szt. |
Waga | 0.17 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4026913152168 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %), pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
SER feta z pasteryzowanego MLEKA owczego i koziego dojrzewający w solance.
SER feta to tradycyjny grecki produkt, a przy tym najpopularniejszy SER pochodzący z tego słonecznego kraju. Połączenie pasteryzowanego MLEKA koziego i owczego tworzy niepowtarzalny smak. To nieodłączny składnik diety śródziemnomorskiej, znany i lubiany na całym świecie. Ten tradycyjny SER znajdzie w kuchni wielość zastosowań. Wyśmienicie sprawdzi się po prostu na kanapkach bądź w tostach, w których smakowicie się topi. Świetnie komponuje się ze smakiem pomidorów, ogórków, papryki, szpinaku i oczywiście oliwy z oliwek. Feta urozmaici też smak pizzy, pierogów, naleśników czy wszelkich zapiekanek. Polecany także jako przekąska czy element deski serów.
Wysoka zawartość białka.
Zawartość laktozy <0,1 g/100 g produktu.<br/>
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1129 kJ/270 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 16 g
Sól: 3,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C.
pasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %), pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
SER feta z pasteryzowanego MLEKA owczego i koziego dojrzewający w solance.
SER feta to tradycyjny grecki produkt, a przy tym najpopularniejszy SER pochodzący z tego słonecznego kraju. Połączenie pasteryzowanego MLEKA koziego i owczego tworzy niepowtarzalny smak. To nieodłączny składnik diety śródziemnomorskiej, znany i lubiany na całym świecie. Ten tradycyjny SER znajdzie w kuchni wielość zastosowań. Wyśmienicie sprawdzi się po prostu na kanapkach bądź w tostach, w których smakowicie się topi. Świetnie komponuje się ze smakiem pomidorów, ogórków, papryki, szpinaku i oczywiście oliwy z oliwek. Feta urozmaici też smak pizzy, pierogów, naleśników czy wszelkich zapiekanek. Polecany także jako przekąska czy element deski serów.
Wysoka zawartość białka.
Zawartość laktozy <0,1 g/100 g produktu.<br/>
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1129 kJ/270 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 16 g
Sól: 3,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
OMA BEER GMBH, AM MUEHLBACH 2, 88161 LINDENBERG / ALLGAEU
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci