- Kategorie
-
OLIWKI MIX BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 295 g (140 g) - NEFELI
Symbol:
5203447711323
13.30
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 1257 szt. |
Waga | 0.5 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5203447711323 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
woda, oliwki bez pestek* 47,4 % (kalamata*, zielone*), ocet winny czerwony*, sól morska, oregano*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 835 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: <0,5 g <br/>Błonnik: 2,6 g
Białko: 1,6 g
Sól: 3,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY
UWAGA
Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
woda, oliwki bez pestek* 47,4 % (kalamata*, zielone*), ocet winny czerwony*, sól morska, oregano*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 835 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: <0,5 g <br/>Błonnik: 2,6 g
Białko: 1,6 g
Sól: 3,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY
UWAGA
Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MEDBEST S.A., KIFISIAS AVENUE 282, 15232 HALANDRI
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci