MIX CZTERECH TARTYCH SERÓW BIO 140 g - SOBBEKE

Symbol: 4008471514558

Dostępność: Średnia dostępność

Cena: 14.79

szt.
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.9
  • Odbiór osobisty 0
  • Odbiór osobisty (płatność online) 0
  • Paczkomaty InPost 12.9
  • Kurier InPost 15.9
  • Poczta Polska Paczka 48 15.9
  • Kurier DHL 17.9
  • Kurier DHL (Pobranie) 19
  • Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19

Więcej o produkcie

Waga
0.16 kg
SKŁADNIKI
ser gouda* (75 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna).
ser dojrzewający Feuer* (15 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, przyprawy* (papryka*, chili*, czosnek*), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna).
ser z przyprawami i ziołami Mediterraneo* (5 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, przyprawy* i zioła* (pomidory*, papryka*, czosnek*, oregano*, bazylia*, cebula*, tymianek*, pieprz cayenne*), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna).
ser emmentaler* (5 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna), skrobia kukurydziana*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Mieszanka czterech serów dojrzewających Quattro Formaggi: Gouda, Feuer, Mediterraneo, Emmentaler.
Lekko pikantna, nadaje potrawom wyjątkowy smak.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1480 kJ/354 kcal
Tłuszcz: 28,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,6 g
Węglowodany: 2,3 g
w tym cukry: <0,1 g <br/>Białko: 23,4 g
Sól: 1,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. Po otwarciu zużyć w ciągu kilku dni.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MOLKEREI SOBBEKE GMBH, AMELANDSBRÜCKENWEG 131, 48599 GRONAU-EPE
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie