• Kategorie
  • MIESZANKA NA CHLEBEK BANANOWY Z NASIONAMI CHIA BEZGLUTENOWA BIO 400 g - ZDROWO NAMIESZANE

16.36
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.42 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, skrobia kukurydziana*, cukier kokosowy*, mąka ryżowa*, skrobia z tapioki*, len mielony*, cynamon*, nasiona szałwi hiszpańskiej* (Salvia hispanica) (1 %), substancja spulchniająca: węglany sodu, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu)), sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANA
Piekarnik nagrzej do temperatury 180 stopni Celsjusza bez termoobiegu. Podłużną formę do pieczenia (np. 25 cm x 12 cm) wyłóż papierem do pieczenia lub nasmaruj tłuszczem i oprósz mąką. Do dużej miski włóż 3 dojrzałe banany, 200 ml jogurtu, 3 jajka oraz 13 łyżek oleju i dokładnie zmiksuj. Wsyp zawartość opakowania i dokładnie wymieszaj. Gotową masę przelej do formy. Wstaw do piekarnika na środkowy poziom i piecz przez ok. 50-55 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1127 kJ/269 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 12 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0,77 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
16
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIOVANA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, AL. GRUNWALDZKA 472C, 80-309 GDAŃSK
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci