MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY TRÓJKOLOROWY) ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY BIO 340 g - FARABELLA

Symbol: 8056774003169

Dostępność: Duża dostępność

Cena: 13.11

szt.
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.9
  • Odbiór osobisty 0
  • Odbiór osobisty (płatność online) 0
  • Paczkomaty InPost 12.9
  • Kurier InPost 15.9
  • Poczta Polska Paczka 48 15.9
  • Kurier DHL 17.9
  • Kurier DHL (Pobranie) 19
  • Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19

Więcej o produkcie

Waga
0.38 kg
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* 74 %, mąka ryżowa* 24 %, szpinak w proszku* 1 %, suszone pomidory w proszku* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron Farabella produkowany jest w Fara San Martino (Włochy), we wschodniej części Parku Narodowego Majella, miejsca znanego na całym świecie jako stolica wysokiej jakości makaronu. Nasze produkty wytwarzane są z wyselekcjonowanych surowców i w procesach zgodnych z włoską tradycją oraz środowiskiem, które zapewnia nam czyste powietrze i naturalną wodę źródlaną.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj 2 litry wody na każde 100 gramów makaronu.
Dodaj makaron i gotuj przez 7 minut lub do uzyskania pożądanej miękkości.
Dobrze odcedź, a następnie połącz z wybranym sosem lub przyprawami.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1512 kJ/357 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIOALIMENTA SRL - ZONA INDUSTRIALE SNC 66015 FARA SAN MARTINO (CH)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie