- Kategorie
-
MAKARON (KONJAC) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
Symbol:
5903933643717
10.12
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 56 szt. |
Waga | 0.41 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5903933643717 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
woda, ekologiczna mąka z rośliny konjac 3,4 %.
OPIS
Głównym składnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, produkt 100 % pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz - <0,1 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g<br/>Węglowodany - <0,2 g<br/>w tym cukry - <0,1 g<br/>Błonnik - 2,6 g
Białko - <0,1 g<br/>Sól - <0,01 g<br/>
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni.
woda, ekologiczna mąka z rośliny konjac 3,4 %.
OPIS
Głównym składnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, produkt 100 % pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz - <0,1 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g<br/>Węglowodany - <0,2 g<br/>w tym cukry - <0,1 g<br/>Błonnik - 2,6 g
Białko - <0,1 g<br/>Sól - <0,01 g<br/>
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci