- Kategorie
-
MĄKA JAGLANA BIO 500 g - NATURAVENA
Symbol:
5902367405076
7.30
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 210 szt. |
Waga | 0.51 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5902367405076 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka jaglana 100%.
OPIS
Ekologiczna mąka jaglana uzyskana z obłuszczonego ziarna prosa. Polecamy do wyrobu ciasteczek w połączeniu z mąką ryżową, także do naleśników i placków w połączeniu z mąką gryczaną. Doskonała również do zagęszczania potraw, gdyż nie tworzy grudek i ma neutralny smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1460 kJ / 344 kcal
Tłuszcz - 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry - 0,1 g
Błonnik - 1,4 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ekologiczna mąka jaglana 100%.
OPIS
Ekologiczna mąka jaglana uzyskana z obłuszczonego ziarna prosa. Polecamy do wyrobu ciasteczek w połączeniu z mąką ryżową, także do naleśników i placków w połączeniu z mąką gryczaną. Doskonała również do zagęszczania potraw, gdyż nie tworzy grudek i ma neutralny smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1460 kJ / 344 kcal
Tłuszcz - 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry - 0,1 g
Błonnik - 1,4 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci