- Kategorie
-
KREM Z TRZECH DYŃ - PIŻMOWEJ, LUNGA DI NAPOLI, HOKKAIDO BIO 450 g - GAPA
Nowość
Symbol:
5907080467011
24.65
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 49 szt. |
Waga | 0.55 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5907080467011 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
dynia* 41 % (piżmowa*, lunga Di Napoli*, hokkaido* w zmiennych proporcjach), woda, napój kokosowy* 9 % (ekstrakt kokosowy* 80 %, woda), papryka żółta*, cebula*, czosnek*, ocet jabłkowy*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, chili* 0,5 %, ziele angielskie*, liść laurowy*, kumin*, kolendra*, sól kamienna kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Największe bogactwo dyń znajdziesz prawdopodobnie na Żuławach Wiślanych. Głównym typem tamtejszej gleby są żyzne mady rzeczne, co jest naturalnym ekosystemem dla upraw ekologicznych. Lubię przejechać się tam w październiku, podziwiam wtedy stosy dyń wszelkiego rodzaju, ułożone pod ścianami spichlerzów. Wszystkie odcienie pomarańczy na tle drewna, nie ma chyba piękniejszego połączenia kolorów. W tym słoiku grupa dyń o różnych smakach i teksturach kąpie się w MLEKU kokosowym, pikanterii całej tej sytuacji dodaje spora dawka chili.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 230 kJ / 55 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
dynia* 41 % (piżmowa*, lunga Di Napoli*, hokkaido* w zmiennych proporcjach), woda, napój kokosowy* 9 % (ekstrakt kokosowy* 80 %, woda), papryka żółta*, cebula*, czosnek*, ocet jabłkowy*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, chili* 0,5 %, ziele angielskie*, liść laurowy*, kumin*, kolendra*, sól kamienna kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Największe bogactwo dyń znajdziesz prawdopodobnie na Żuławach Wiślanych. Głównym typem tamtejszej gleby są żyzne mady rzeczne, co jest naturalnym ekosystemem dla upraw ekologicznych. Lubię przejechać się tam w październiku, podziwiam wtedy stosy dyń wszelkiego rodzaju, ułożone pod ścianami spichlerzów. Wszystkie odcienie pomarańczy na tle drewna, nie ma chyba piękniejszego połączenia kolorów. W tym słoiku grupa dyń o różnych smakach i teksturach kąpie się w MLEKU kokosowym, pikanterii całej tej sytuacji dodaje spora dawka chili.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 230 kJ / 55 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
GAPA Organic. Karolina Grabowska, ul. Obwodowa 29B/U3, 84-240 Reda
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci