JOGURT TERMOSTATOWY JAGODOWY BIO Z KOLAGENEM 140 g - YÖMLEKO

Symbol: 5905255640108

Dostępność: Duża dostępność

Cena: 8.40

szt.
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.9
  • Odbiór osobisty 0
  • Odbiór osobisty (płatność online) 0
  • Paczkomaty InPost 12.9
  • Kurier InPost 15.9
  • Poczta Polska Paczka 48 15.9
  • Kurier DHL 17.9
  • Kurier DHL (Pobranie) 19
  • Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19

Więcej o produkcie

Waga
0.34 kg
SKŁADNIKI
MLEKO*, wsad jagodowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, jagoda* 4,2 % w produkcie, woda, stabilizator: skrobia natywna*, substancja żelująca: pektyna; naturalny aromat jagodowy), hydrolizat kolagenu 1,4 %, żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 98,4 % surowców pochodzi z rolnictwa ekologicznego.

OPIS
Pierwszy na polskim rynku - JOGURT jagodowy z kolagenem morskim! Kolagen jest włóknistym białkiem występującym we wszystkich tkankach ludzkiego ciała. Z wiekiem zapasy kolagenu stopniowo się wyczerpują, co prowadzi do pojawienia się pierwszych oznak starzenia. Jednym ze sposobów utrzymania poziomu kolagenu w organizmie jest przyswajanie go w formie suplementu!
Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 354 kJ / 83 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
4
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
"Mleczarnia Ekołukta Sp. z o.o. Brzozowa 2, 14-105 Łukta"
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie