- Kategorie
-
CIASTO WIELKANOCNE COLOMBA CLASSICA BIO 750 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)
Symbol:
8009004813069
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 1.06 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8009004813069 |
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA*, kandyzowana skórka z pomarańczy* (22 %) (skórka z pomarańczy*, syrop glukozowo-fruktozowy*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*), MASŁO*, cukier trzcinowy*, lukier MIGDAŁOWY* (MIGDAŁY*, cukier trzcinowy*, białka JAJ*, mąka ryżowa*, skrobia ryżowa*), żółtko JAJ*, naturalny zakwas* (8 %) (mąka PSZENNA*, woda), kandyzowana skórka z cytryny* (3,2 %) (skórka Z cytryny*, syrop glukozowo-fruktozowy*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*), miód wielokwiatowy* (1,2 %), sól morska, mielone laski wanilii bourbon*, olejek eteryczny z pomarańczy*, ekstrakt z wanilii*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Colomba to wielkanocna babka, wymyślona przez włoskiego cukiernika na początku XX wieku. Zmodyfikował on tradycyjną babkę Panettone i tak powstał przepis na tradycyjną babkę wielkanocną w kształcie gołębicy z rozłożonymi skrzydłami.
Pyszne tradycyjne włoskie ciasto nadziewane kandyzowaną skórką z pomarańczy i cytryny. Recepturę uzupełnia włoski miód z dzikich kwiatów, z charakterystycznym dla niego zapachem i aromatem. Ciasto wytwarzane jest przez ponad 50 godzin.
Aby w pełni wykorzystać smak ciasta, zaleca się jego lekkie podgrzanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1705 kJ/406 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 32 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 7,8 g
Sól: 0,5 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, inne ORZECHY i łubin.
UWAGA
Wypiek podlegający naturalnej utracie wagi.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
mąka PSZENNA*, kandyzowana skórka z pomarańczy* (22 %) (skórka z pomarańczy*, syrop glukozowo-fruktozowy*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*), MASŁO*, cukier trzcinowy*, lukier MIGDAŁOWY* (MIGDAŁY*, cukier trzcinowy*, białka JAJ*, mąka ryżowa*, skrobia ryżowa*), żółtko JAJ*, naturalny zakwas* (8 %) (mąka PSZENNA*, woda), kandyzowana skórka z cytryny* (3,2 %) (skórka Z cytryny*, syrop glukozowo-fruktozowy*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*), miód wielokwiatowy* (1,2 %), sól morska, mielone laski wanilii bourbon*, olejek eteryczny z pomarańczy*, ekstrakt z wanilii*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Colomba to wielkanocna babka, wymyślona przez włoskiego cukiernika na początku XX wieku. Zmodyfikował on tradycyjną babkę Panettone i tak powstał przepis na tradycyjną babkę wielkanocną w kształcie gołębicy z rozłożonymi skrzydłami.
Pyszne tradycyjne włoskie ciasto nadziewane kandyzowaną skórką z pomarańczy i cytryny. Recepturę uzupełnia włoski miód z dzikich kwiatów, z charakterystycznym dla niego zapachem i aromatem. Ciasto wytwarzane jest przez ponad 50 godzin.
Aby w pełni wykorzystać smak ciasta, zaleca się jego lekkie podgrzanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1705 kJ/406 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 32 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 7,8 g
Sól: 0,5 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, inne ORZECHY i łubin.
UWAGA
Wypiek podlegający naturalnej utracie wagi.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
8
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Dacasto Gran Pasticceria S.r.l. - Corso Asti 2/M - 12050 Guarene D'Alba (CN)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci