• Kategorie
  • BIAŁKO SERWATKOWE (IZOLAT) 500 g - DIET-FOOD

Symbol: 5906660508229
118.53
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.67 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
100 % izolat białek serwatkowych z MLEKA.

OPIS
Produkt jest bogatym źródłem białka - podstawowego budulca mięśni. Pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.
Zawiera cenne dla zdrowia aminokwasy. To idealny sposób na przekąskę w ciągu dnia lub po wysiłku, bez zbędnych węglowodanów, cukru i nadmiernej ilości tłuszczu.
Polecany dla osób intensywnie trenujących, aktywnych, chcących mieć szczupłą i atletyczną sylwetkę.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wymieszaj 2 łyżki (40 g) produktu z 250 ml wody, MLEKA lub soku, w shakerze lub zblenduj by uzyskać proteinowy koktajl. Można dodać owoce by uzyskać smoothie.
Spożywaj 1-3 razy dziennie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1566 kJ/369 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 87 g
Sól: 0,6 g
kwas asparaginowy: 10,2 g
seryna: 4,4 g
treonina: 6,6 g
kwas glutaminowy: 16,7 g
prolina: 5,6 g
glicyna: 1,5 g
alanina: 4,3 g
walina: 5,2 g
metionina: 2,0 g
izoleucyna: 6,0g
leucyna: 9,1 g
tyrozyna: 2,6 g
fenyloalanina: 2,9 g
histydyna: 1,6 g
lizyna: 8,6 g
arginina: 1,7 g
cystyna: 1,9 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, ORZECHY oraz gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci