• Kategorie
  • BATON PISTACJOWY Z MALINAMI "SICILIANA RAW" BEZGLUTENOWY BIO 40 g - ZMIANY ZMIANY

Symbol: 5905279630604
Brak towaru
4,93 zł
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12,60 zł
Odbiór osobisty 0,00 zł
Paczkomaty InPost 12,60 zł
Kurier DHL 15,90 zł
Kurier FedEx 15,90 zł
Poczta Polska Paczka 48 15,90 zł
Kurier DHL (Pobranie) 19,00 zł
Kurier FedEx (Pobranie) 19,00 zł
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19,00 zł
Dostępność Brak towaru
Waga 0.05 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
daktyle suszone*, PISTACJE* 20 %, MIGDAŁY*, ORZECHY NERKOWCA*, nasiona słonecznika*, maliny suszone* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Baton Siciliana BIO pistacjowy z malinami 40 g - delikatny smak południa w jednej przekąsce. Baton Siciliana to wyjątkowy baton bakaliowy łączący bogaty aromat pistacji z naturalną kwaskowatością malin. Idealna przekąska na każdą okazję - w podróży, pracy lub po treningu. W 100 % roślinny, bezglutenowy, bez konserwantów, polepszaczy smaku, syropów, bez dodanego cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1787 kJ / 427 kcal
Tłuszcz: 23,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 49,9 g
w tym cukry: 33,9 g
Błonnik: 8,5 g
Białko: 11,5 g
Sól: 0 g

UWAGA
Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
20
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Zmiany Zmiany sp. z o.o., Czeska Wieś 54, 49-332 Olszanka
TARGI BIO PLANET 2025:
TARGI BIO PLANET
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.