- Kategorie
-
Angelina! Bezglutenowe chrupki kukurydziane z jabłkiem i marchewką od 7 ms BIO 4x15 g Cibi
Angelina to ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane z dodatkiem jabłuszka i marchewki. Stanowią pyszną i zdrowa przekąskę i mogą być bezpiecznie spożywane już przez najmłodsze dzieci (od 7 miesiąca). Chrupki stanowią idealną alternatywę dla sklepowych, smażonych chipsów pełnych tłuszczów trans o
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Średnia dostępność 5 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
Wszystkie składniki są starannie wyselekcjonowane, ekologiczne. To surowce najwyższej jakości. Wyprodukowane są bez użycia jakichkolwiek przypraw, sera i ich pochodnych. Nie są smażone.
Chrupki nie zawierają glutenu, dlatego zalecane są osobom, które stosują dietę bezglutenową lub są chore na celiakię. Ponad to nie zawierają dodatku soli i cukru. Wolne są także od soi, orzechów i laktozy.
Skład: kukurydza*53%(mąka i/lub ziarna), mąka ryżowa*, olej słonecznikowy*, suszona marchew* 5%, suszone jabłko* 5%.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 523 kcal(2137 kJ)
Tłuszcze: 17,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 99,0 g
w tym cukry: 0,9 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,05 g
- Producenci