• Świeży chleb bezglutenowy z maczkiem 350 g Incola

Symbol: 5E6E-20250_20150713212042

Świeży chleb z maczkiem to wspaniały sposób na zdrową porcję węglowodanów, także dla osób nie tolerujących glutenu. Jest testowany laboratoryjnie: zawiera poniżej 20 PPM glutenu. Dzięki niskiej zawartości sodu i tłuszczów nasyconych pieczywo może być spożywane także przez małe dzieci i osoby starsze.
 

11.20
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Świeży chleb z maczkiem to wspaniały sposób na zdrową porcję węglowodanów także dla osób nie tolerujących glutenu. Jest testowany laboratoryjnie: zawiera poniżej 20 PPM glutenu. Dzięki niskiej zawartości sodu i tłuszczów nasyconych pieczywo może być spożywane także przez małe dzieci i osoby starsze.

Chleb z maczkiem nie zawiera pszenicy, mleka, soi. Charakteryzuje się niską zawartością cukru, tłuszczów nasyconych. Ograniczenie spożywania nasyconych kwasów tłuszczowych pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu. Chleb to także wspaniałe źródło błonnika pokarmowego. Błonnik pokarmowy pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu jelita i przyczynia się do przyspieszenia pasażu jelitowego.

Produkt odpowiedni dla wegetarian. Uwaga! Produkt świeży, pakowany próżniowo. Data przydatności: ok. 3 do 4 tygodni przed otwarciem.

Skład: skrobia, woda, olej rzepakowy, błonnik roślinny, białko kurze (jaja), mąka (ryżowa pełnoziarnista, tapioka), cukier, drożdże, mak (1,3%), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksy-metyloceluloza), sól jodowana, aromat. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

Wartość odżywcza dla 100 g produktu:

Tłuszcze: 8,5 g

W tym:

Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g

Węglowodany: 33,2 g

W tym:

Cukry: 2,5 g

Błonnik: 5,4 g

Białko: 4,7 g

Sól: 1,2 g

Informacja o alergenach: nie zawiera glutenu, mleka, jaj, soi, siarczanów, sezamu, łubinu.

 

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci