• Kategorie
  • SER CACIOTTA AL. TARTUFO BIO (około 0,25 kg) - AZIENDA AGRICOLA IL BARDELLONE

Brak towaru
177.47
Wpisz swój e-mail
Ilość w opakowaniu 0.25 szt.
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 11.9
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska Paczka 48 11.9
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 13.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Dostępność Brak towaru
Waga 1 kg
Zostaw telefon

SKŁADNIKI
pasteryzowane mleko krowie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, trufla letnia* 2 % (Tuber aestivum vitt), kultury bakterii kwasu mlekowego
(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Caciotta to tradycyjny włoski ser z mleka krowiego z centralnych regionów Włoch. Czarna trufla nadaje mu charakterystycznego smaku i aromatu czyniąc z tego tradycyjnego sera produkt ekskluzywny. Świetnie komponuje się z pikantnymi daniami oraz z winem czerwonym.    


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1667 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy nasycone: 21 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 1,2 g
Białko: 25 g
Sól: 0,7 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4 stopni Celsjusza.


Ilość w opakowaniu zbiorczym 0,25
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
  • Producenci