• Pyszne krówki z gorzką czekoladą i czarnymi porzeczkami BIO 150 g Eko Florka

Symbol: D568-2875F_20161121163742

Krówki BIO zawierają w swoim składzie m.in. nierafinowany cukier trzcinowy bio, mazurskie świeże masło ekologiczne extra oraz aromatyczną wanilię bio Burbon. Wyeliminowano natomiast syrop glukozowy, skrobiowy i utwardzone tłuszcze roślinne, które to składniki powszechnie używane są obecnie do produkcji krówek konwencjonalnych.

7.70
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Krówki BIO nawiązujące do tradycyjnego smaku, ręcznie formowane i zawijane. Wyprodukowane z certyfikowanych surowców pochodzących z upraw rolnictwa ekologicznego z UE i spoza UE.

Krówki BIO zawierają m.in. nierafinowany cukier trzcinowy bio, mazurskie, świeże masło ekologiczne extra oraz aromatyczną wanilię bio Burbon. Ze składu wyeliminowano syrop glukozowy, skrobiowy i utwardzone tłuszcze roślinne, które to składniki powszechnie używane są obecnie do produkcji krówek konwencjonalnych.

Krówki BIO tuż po wyprodukowaniu są miękkie i ciągnące. Z upływem czasu nabierają smaku, ulegają scukrzeniu i stają się bardziej kruche.

Składniki: nierafinowany cukier trzcinowy*, mleko w proszku odtłuszczone*, syrop ryżowy*, masło extra*, czekolada gorzka*(miazga kakaowa, cykier trzcinowy, tłuszcz kakaowy), olej kokosowy*, czarne porzeczki*(0,5%), wanilia BOURBON* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Alergeny: laktoza z mleka.

Wartość energetyczna: 1685 kJ / 398 kcal
Tłuszcz: 6,7 g;
w tym kwasy nasycone: 5,0 g;
Węglowodany: 79 g;
w tym cukry: 67 g;
Białko: 4,8 g
Sól: 0,16 g

logotyp

 

Ekoflorka jest marką słodyczy bio, w której zawarte są tradycyjne sposoby wytwarzania, oryginalny smak oraz najwyższą jakość certyfikowanych surowców pochodzących z upraw rolnictwa ekologicznego.

Wszystkie słodycze produkowane są ręcznie — łącznie z etapami formowania i pakowania. Dbałość o wysoką jakość produktów przekłada się również na ich niepowtarzalny smak. Sztandarowym produktem jest krówka BIO, która produkowana jest według tradycyjnej receptury, a smakiem nawiązuje do tradycyjnych krówek.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci