• Pasta warzywna z dynią i imbirem bezglutenowa BIO 135 g Allos

Symbol: F3DC-52496_20170109112701

Pasta warzywna z pomidorem i porem to idealna propozycja na kanapkę lub jako dodatek do warzyw. Gęsta pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów, ma kremową konsystencję.

11.20 -38% 7.00
Do końca promocji pozostało:
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.3 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Pasta warzywna z dynią i imbirem to idealna propozycja na kanapkę lub jako dodatek do warzyw. Gęsta pasta z nasion słonecznikama kremową konsystencję, idealna na kanapki lub jako dip do warzyw.

Pasta wegańska. Nie zawiera glutenu.

Składniki: dynia *, marchew *, nasiona słonecznika *, olej słonecznikowy *, cebula *, syrop z agawy *, koncentrat soku z cytryny *, koncentrat soku pomarańczowego *, skrobia ziemniaczana *, sól morska, biały ocet balsamiczny *, cebula w proszku *, proszek imbirowy *, olej z nasion dyni *, zagęstnik: mączka chleba świętojańskiego *, gałka muszkatołowa *, kurkuma * (*składnik ekologiczny)

Wartość energetyczna — 810 kJ / 196 kcal
Tłuszcz — 16,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone — 1,8 g
Węglowodany — 8,8 g
w tym cukry — 6,2 g
Białko — 0,5 g
Sól — 1,5 g

 

Allos

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci