- Kategorie
-
PUDDING RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO (2 x 65 g) 130 g - BAUCK HOF
Symbol:
4015637823805
4.82
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 71 szt. |
Waga | 0.18 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4015637823805 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
mąka ryżowa* (68 %), kaszka ryżowa* (10 %), cukier buraczany*, wanilia*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje. Jedna torebka wystarczy na 2 porcje.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na 2 porcje potrzeba 0,5 litra mleka. Do miski wsypać 1 torebkę puddingu (65 g) i wymieszać z 7 łyżkami mleka. Pozostałą część MLEKA zagotować. Przygotowany pudding wlać do gorącego MLEKA i gotować około 1 minuty ciągle mieszając. Następnie wlać pudding do małych salaterek. Podawać na ciepło lub na zimno. W zależności od swych preferencji można dodać 100 g rodzynek/50 g posiekanych orzechów/owoce.
Na 4 porcje potrzeba 1 litr mleka. Obie torebki puddingu wsyp do miski i wymieszać z 14 łyżkami mleka. Pozostałą część MLEKA zagotować. Przygotowany pudding wlać do gorącego MLEKA i gotować około 1 minuty ciągle mieszając. Następnie wlać pudding do małych salaterek. Podawać na ciepło lub na zimno. W zależności od swych preferencji można dodać 100 g rodzynek/50 g posiekanych orzechów/owoce.
Wersja wegańska
Na 1 torebkę puddingu (65 g) zagotować 450 ml napoju sojowego. Przygotowanie jak wyżej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1590 kJ/375 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 85 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,25 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, SOJĘ, NASIONA SEZAMU, GORCZYCĘ i łubin.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
mąka ryżowa* (68 %), kaszka ryżowa* (10 %), cukier buraczany*, wanilia*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje. Jedna torebka wystarczy na 2 porcje.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na 2 porcje potrzeba 0,5 litra mleka. Do miski wsypać 1 torebkę puddingu (65 g) i wymieszać z 7 łyżkami mleka. Pozostałą część MLEKA zagotować. Przygotowany pudding wlać do gorącego MLEKA i gotować około 1 minuty ciągle mieszając. Następnie wlać pudding do małych salaterek. Podawać na ciepło lub na zimno. W zależności od swych preferencji można dodać 100 g rodzynek/50 g posiekanych orzechów/owoce.
Na 4 porcje potrzeba 1 litr mleka. Obie torebki puddingu wsyp do miski i wymieszać z 14 łyżkami mleka. Pozostałą część MLEKA zagotować. Przygotowany pudding wlać do gorącego MLEKA i gotować około 1 minuty ciągle mieszając. Następnie wlać pudding do małych salaterek. Podawać na ciepło lub na zimno. W zależności od swych preferencji można dodać 100 g rodzynek/50 g posiekanych orzechów/owoce.
Wersja wegańska
Na 1 torebkę puddingu (65 g) zagotować 450 ml napoju sojowego. Przygotowanie jak wyżej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1590 kJ/375 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 85 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,25 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, SOJĘ, NASIONA SEZAMU, GORCZYCĘ i łubin.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci