• Ocet ryżowy Genmai Su 4,3° BIO 250 ml Lima

Symbol: EB80-40951_20151105161035

Ocet wykonany z tradycyjnie fermentującego pełnoziarnistego ryżu (4,3° albo 4,3 g kwasu cytrynowego  na 100 ml). Genmai Su jest octem o miodowym kolorze i łagodnym i orzeźwiającym smaku, który jest wynikiem rodzaju użytego ryżu i sposobem wytwarzania. Jest mniej kwaśny niż zwykły ocet. Ocet ryżowy jest dobry do sosów, warzyw konserwowych, marynat i sałat. jego smak jest idealny do ziaren, warzyw i ryb. 

21.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Ocet wykonany z tradycyjnie fermentującego pełnoziarnistego ryżu (4,3° albo 4,3 g kwasu cytrynowego  na 100 ml). Genmai Su jest octem o miodowym kolorze i łagodnym i orzeźwiającym smaku, który jest wynikiem rodzaju użytego ryżu i sposobem wytwarzania. Jest mniej kwaśny niż zwykły ocet. Ocet ryżowy jest dobry do sosów, warzyw konserwowych, marynat i sałat. jego smak jest idealny do ziaren, warzyw i ryb. 
Kilka kropel dwóch octów (Ume i Genmai) i łyżka oliwy z oliwek daje pyszny sos do sałaty.

Składniki: ocet ryżowy* (woda, ryż)*

*certyfikowany składnik ekologiczny

Alergeny: soja

Kraj producenta: Belgia 
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci