• Kategorie
  • OWSIANKA Z JABŁKIEM I MIGDAŁAMI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA BIO 1,5 kg - VERIVAL

Symbol: 9004617069659
Brak towaru
80.54
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Brak towaru
Waga 1.62 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
grubo zmielony pełnoziarnisty OWIES bezglutenowy* 59,5 %, posiekane figi* 8 % (figi* 97 %, mąka ryżowa*), kostki jabłka* 8 %, granulat daktylowy* 8 % (koncentrat soku daktylowego* 60 %, mąka ryżowa*), rodzynki sułtanki* 6 % (sułtanki* 99,5 %, olej słonecznikowy*), posiekane MIGDAŁY* 5,5 %, płatki jabłkowe* 5 % (przecier jabłkowy*, mąka ryżowa*, koncentrat soku jabłkowego*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Pakowane w atmosferze ochronnej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do miski wsypać 50 g owsianki (6 łyżek) i zalać 130 ml wrzącej wody lub 100 ml gorącego MLEKA (w zależności od pożądanej konsystencji). Wymieszaj, pozostaw do namoczenia na 3 minuty i ciesz się ciepłym posiłkiem.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1559 kJ/370 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 19 g
Błonnik: 7,8 g
Białko: 9,6 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ i inne orzechy.

UWAGA
Mimo dołożenia wszelkich starań produkt może zawierać fragmenty pestek owoców.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 5
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Producent - nazwa i adres Verival Bio GmbH, Sportplatzweg 7, 6336 Langkampfen
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci