• Naturalne kakao w proszku bez dodatku cukru o obniżonej zawartości tłuszczu BIO 200 g Bio Europa

Symbol: 7360-178A7_20170321163818

Kakao w proszku bez dodatku cukru to najprostszy sposób na spotkanie z magią czekolady. Doskonałe jako napój, dodatek do koktajli, ciast czy deserów. Kakao jest najsilniejszym antyoksydantem, zawiera magnez, siarkę, przeciwutleniacze, inhibitory moa, fenyloetylaminę i anandamid.

13.90 -19% 11.20
Do końca promocji pozostało:
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.3 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Kakao w proszku bez dodatku cukru to najprostszy sposób na spotkanie z magią czekolady. Doskonałe jako napój, dodatek do koktajli, ciast czy deserów. Kakao jest najsilniejszym antyoksydantem, zawiera magnez, siarkę, przeciwutleniacze, inhibitory moa, fenyloetylaminę i anandamid. Substancje te wspomagają profilaktykę chorób serca, uwalniają od stresu i wprowadzają w pozytywny nastrój. Dodatkowo zawartość teobrominy i niewielkich ilości kofeiny ma działanie nie tylko pobudzające, ale działa również regenerująco zarówno po wysiłku fizycznym jak i psychicznym. Certyfikat ekologiczny zapewnia wysoką jakość i prawdziwie kakaowy smak. Dodane do mleka (najlepiej roślinnego, aby zachować wszystkie właściwości) z dodatkiem ksylitolu (cukru brzozowego) to wyśmienity napój nie tylko dla dzieci. 

Zawiera 11 % masła kakaowego. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Składniki: organiczne kakao odtłuszczone

 

Wartość energetyczna — 1475 kJ / 354 kcal

Tłuszcz — 11 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone — 6,8 g

Węglowodany — 19,5 g

w tym cukry — 2,4 g

Błonnik — 32,5 g

Białko — 28 g

Sól — 0,1 g

Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję

Wyprodukowano w Peru

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci