• Mieszanka do wypieku batonów bezglutenowych z czarną porzeczką 460 g Pięć Przemian

Mieszanka do wypieku batonów bezglutenowych z czarną porzeczką! Wystarczy wymieszać z bananami, upiec i gotowe!

18.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Mało
Waga 0.5 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Mieszanka do wypieku batonów bezglutenowych z czarną porzeczką! Wystarczy wymieszać z bananami, upiec i gotowe!

Masa netto: 460 g

Składniki: płatki owsiane bezglutenowe, wiórki kokosowe, daktyle suszone, siemię lniane złote, słonecznik łuskany, ksylitol (substancja słodząca), czarna porzeczka liofilizowana 2,5%, kurkuma,  sól himalajska, kardamon.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. 

Sposób przygotowania:

1. Rozgrzej piekarnik do 200°C.  
2. Wysmaruj blachę olejem kokosowym.  
3. Przesyp mieszankę do miski.  
4. Trzy średniej wielkości dojrzałe banany (300 g.) rozgnieć i dodaj do mieszanki.  
5. Starannie wyrobione ciasto przenieś na blachę, rozprowadź na grubość ok. 1 cm i piecz przez 30 min.  
6. Po upieczeniu pokrój na 20 równych części i odstaw do ostygnięcia.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci