• Makaron kukurydziano—ryżowy lasagne bezglutenowy 250 g Schar

Symbol: 3FEA-517C0_20170711153053

Włoski makaron bezglutenowy Lazania (Lasagne) do przyrządzania potrawy o tej samej nazwie. Klienci oraz kucharze cenią go za smak, zapach i teksturę. Jest najwyższej jakości produktem polecanym wszystkim, a zwłaszcza osobom nietolerującym glutenu.    

15.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.3 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Makaron kukurydziano—ryżowy lasagne to ciekawa propozycja dla osób, które unikają produktów zawierających gluten. Jest idealny do przyrządzania potrawy o tej samej nazwie. Lasagne to popularna włoska potrawa przygotowywana z płatów cienkiego ciasta makaronowego, mięsa mielonego, sosu pomidorowego i beszamelowego, sera żółtego, jak również dodatków typowych dla tej kuchni (oliwki, suszone pomidory, bazylia itp.). Makaron Lasagne firmy Schar to produkt bezglutenowy, wytworzony z mąki kukurydzianej i ryżowej oraz jaj. Jest produktem, który zdobył dwukrotnie nagrodę dla najlepszego włoskiego makaronu Sapore Dell'Anno. Klienci oraz kucharze cenią go za smak, zapach i teksturę. Jest najwyższej jakości produktem polecanym wszystkim, a zwłaszcza osobom nietolerującym glutenu.  Przed rozpoczęciem przyrządzania lasagne, makaron należy obgotować w słonej wodzie przez 4-5min. 

Skład: Skrobia kukurydziana, jajka 23%, mąka ryżowa i kukurydziana, emulgator (E471), substancja zagęszczająca (guma guar). Może zawierać soję. 

Wartość odżywcza w 100 g:

Energia: 1579 kJ (373 kcal) 
Tłuszcz: 4,3 g (w tym kwasy nasycone 1,5 g) 
Węglowodany: 76,0 g (w tym cukry 0,3 g)
Białko: 6,4 g 
Błonnik: 2,4 g
Sól: 0,18 g

Kraj pochodzenia składników: Włochy

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci