• MASŁO KLAROWANE GHEE BIO 340 ml (260 g) - AMYLON

48.85
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 9.9
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska Paczka 48 9.9
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 12.5
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.53 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
Bezwodny tłuszcz mleczny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Masło Ghee, czyli inaczej zwane masło klarowane powstaje poprzez długotrwałe, powolne podrzewanie. W wyniku tego procesu powstaje czysty tłuszcz mleczny bez zawartości wody i białka mlecznego. Masło Ghee idealnie nadaje się do głębokiego smażenia i pieczenia, a także do gotowania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3677 kJ / 878 kcal
Tłuszcz: 99,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 70 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0,1 g.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25 °C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promeni słonecznych.
Ewentualna zmiana konsystencji produktu nie świadczy o jego złej jakości.


  


Ilość w opakowaniu zbiorczym 12
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
Kraj Producenta Czechy
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci