• Łagodny sos sojowy Shoyu BIO 250 ml Terrasana

Symbol: C73E-80906

Tradycyjny japoński sos sojowy  stosowany do aromatyzowania zup, mięs, sosów, warzyw, sałatek, itp. Wykonany z naturalnej fermentacji. Nie zawiera  dodatków chemicznych ani barwników. 

15.40
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Tradycyjny japoński sos sojowy  stosowany do aromatyzowania zup, mięs, sosów, warzyw, sałatek, itp. Wykonany z naturalnej fermentacji. Nie zawiera  dodatków chemicznych ani barwników. 

Składniki: woda, ziarno soi*, pszenica*, sól morska, Koji (*składniki ekologiczne)

Wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna  269 kJ / 64 kcal

Tłuszcz 0,10 g

w tym nasycone kwasy tłuszczowe  0,01 g

Węglowodany  6,90 g

w tym cukry  <0,50 g

Białko 8,80 g

Sól  12,04 g

Błonnik  0,70 g

 

TERRASANA (ml. kokos, masła orz., syr. klon. inne)

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci