• Krem czekoladowo—orzechowy bez dodatku cukru 200 g Stevia Torras

Symbol: B372-22596_20150709171152

Krem czekoladowo—orzechowy Torras jest wyprodukowany bez dodatku cukru. Słodzony glikozydami stewiowymi i maltitolem. Idealny dla osób unikających cukru, cukrzyków oraz dla osób będących na diecie bezglutenowej, a także dzieci!  

16.50
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Krem czekoladowo—orzechowy Torras jest wyprodukowany bez dodatku cukru. Słodzony glikozydami stewiowymi i maltitolem. Idealny dla osób unikających cukru, cukrzyków oraz dla osób będących na diecie bezglutenowej, a także dzieci! Pod względem smakowym może konkurować z najlepszymi tego typu produktami słodzonymi cukrem.

Zawiera naturalnie występujące cukry. Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.

Może zawierać śladowe ilości mleka. Nie zawiera glutenu.

Składniki: słodziki: maltitol (45%), glikozyd stewiolowy ( 0,027%); nieprzetworzony tłuszcz roślinny, masa z orzechów laskowych ( 10%), mleko w proszku, odtłuszczone kakao, serwatka, lecytyna sojowa, aromat wanilii i orzechów laskowych. Masa kakaowa min. 7,5%


Wartości odżywcze na 100 g

wartość energetyczna: 1906 kJ/460  kcal

węglowodany: 51 g

w tym cukry: 3,0 g

w tym fruktoza: 0 g

w tym laktoza: 0 g

w tym alkohole cukrowe: 45 g

w tym alkohole wielowodorotlenowe: 0 g

tłuszcz: 31,0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5g

białko: 5 g

błonnik: 3 g

sól: 0,01 g

sód: 0 g

Wyprodukowano w Hiszpanii. 

Zawartość glutenu: NIE
Zawartość laktozy: TAK (śladowe ilości)
Inne alergeny: może zawierać migdały, mleko.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci